Har du et budskab, du vil have formidlet?

Det har du helt sikkert!
Men det betyder rigtig meget, hvor, hvornår og hvordan du får det fortalt til målgruppen.

Det er her, jeg kommer ind i billedet. Jeg skriver skarpe og professionelle tekster med et godt øje for både budskab og målgruppe til fx:

Websites, pressemeddelelser, nyhedsbreve, kundebreve, salgsmateriale, mails, blogindlæg, sociale medier, brochurer, annoncer eller reklametekster.

Jeg læser også korrektur eller omskriver eksisterende tekster, så form og indhold kommer til at passe godt sammen. Korrektur er nemlig mere end grammatik og fejlrettelser. Det er også overvejelser om stil, ordvalg og sprogets rytme.

Det grafiske klarer jeg også, så indholdet præsenteres på præcis den måde, som passer dig — og rammer plet for målgruppen. Fotografering er også en tilkøbsmulighed. Se eksempler her.

Hvis du ønsker det, koordinerer jeg gerne dit projekt fra start til slut og står for kontakt til alle samarbejdsparter, kilder, medier m.m.

– Der er ikke meget ved at stå med en god historie eller et event, hvis det ikke bliver læst eller set af nogen. Derfor lægger jeg naturligvis også en realistisk plan for en kampagne, så du eller din virksomhed får mest mulig omtale.