pencils-762555_1280Har du brug for PR og omtale i medierne?

Der er ikke ret meget ved at stå med en god historie, et godt produkt eller event, hvis ingen opdager det. Derfor handler det om at få fortalt historien på en god og vedkommende måde, så medierne giver dig masser af omtale. Det handler også om at få lagt en god plan for, hvilken presseomtale, der er brug for, hvor og hvornår.

Dét er her, jeg kommer ind i billedet! Jeg koordinerer gerne dit projekt fra start til slut og står for kontakt til alle samarbejdsparter, kilder, medier m.m.

 

Skal du have skrevet en god journalistisk artikel?

God journalistik skal i mine øjne indeholde en identifikation eller en konflikt, der giver mig lyst til at læse mere. Og så skal det være aktuelt og vedkommende.

Men god journalistik er også afhængig af en skarp vinkel på historien, grundig research og valg af kilder. Og så spiller produktets opbygning og sproglige rytme også en væsentlig rolle.

Dén “pakke” får du hos mig! Jeg skriver grundigt researchede, skarpt vinklede og velopbbyggede journalistiske produkter af enhver art til bl.a. medlemsblade, dagblade og online-medier.

Fx nyhedsartikler, baggrundsartikler, portrætter, reportager, features, klummer, cases m.fl.

 

Fotografering er også en tilkøbsmulighed. Se eksempler her.